Zoeken naar holistisch dierenarts

 
holistisch dierenarts
Contact Den Hoek.
Op vrijdag hebben onze dierenartsen geen telefonisch spreekuur, maar kunt u telefonisch contact opnemen met onze assistente. Op een later tijdstip wordt u dan terug gebeld door onze dierenarts. Wij kunnen geen medische vragen beantwoorden per mail, uitsluitend per telefoon.
keuring engels
Praktijk en Apotheek voor Holistische Diergeneeskunde: Dierenartsenpraktijk Bio Mentor.
dakraam
Holistisch dierenarts.
Froukje heeft een mobiele dierenkliniek in Gees Drenthe en omgeving en komt enkele keren per jaar richting Hendrik-Ido-Ambacht om te titeren en voor holistische consulten. Wij hopen daarnaast in de toekomst nog een andere holistisch dierenarts bereid te vinden om regelmatig in onze praktijk aanwezig te zijn voor holistische consulten.
wasmachine
Dierenarts holistisch Home.
worden tevens belicht. Gegevens van de praktijk waar ik gesitueerd ben, staan vermeld op deze website. Paarden worden op locatie behandeld. Disciplines in holistische diergeneeskunde. Dierenarts Ruth Boerekamp. Praktijk voor o.a. acupunctuur, chiropractie, homeopathie. Dierenarts Ruth Boerekamp. Paard en gezelschapsdieren.
bouwkundige keuring
Holistisch Dierenarts: Home.
Bevorder de gezondheid en creer de basis voor herstel. Back to Balance, praktijk voor integratieve diergeneeskunde, is opgezet door Hélène Versteeg-Severing, dierenarts en natuurgeneeskundig therapeut. Binnen onze praktijk wordt de kennis uit de wetenschappelijke reguliere geneeskunde geïntegreerd met natuurlijke, complementaire therapieën.
Caspar.
Broekman heeft naast zijn werk bij de Spoedkliniek voor Dieren te Amsterdam bij diverse praktijken in Nederland gewerkt. Variërend van keizersnedes bij een koeien, een paard met koliek en een Teckel met een hernia kwam Broekman uiteindelijk in Amsterdam als dierenarts te werken.
Home Holistische Dierenartsen.
Er zijn lijsten met dierenartsen die zich gekwalificeerd hebben en nascholingen volgen voor homeopathie, acupunctuur en manuele technieken die belangrijk zijn voor de verzekeringen. De behandelingen die door deze dierenartsen worden uitgevoerd komen in aanmerking om door een aantal verzekeringen vergoed te worden.
Dierenartspraktijk Van Nature Holistische diergeneeskunde.
De behandelmethodes binnen deze praktijk zijn holistisch. Dit wil zeggen dat uw dier in zijn totaliteit wordt bekeken en getracht wordt de dieper liggende oorzaken te achterhalen en te behandelen. De behandelmethodes zijn complementair aan de reguliere dierenartspraktijk. Reguliere behandelmethodes worden zeker niet afgewezen. Maar er wordt wel gestreefd naar een zo laag mogelijke dosering van reguliere medicatie en indien mogelijk het stoppen hiervan. De dierenarts van dierenartspraktijk van Nature kan uw dier behandelen met verschillende aanvullende therapieën, zoals osteopathie, chiropractie, manuele therapie, craniosacraaltherapie, acupunctuur, neuraaltherapie, prolotherapie, voedingsadviezen en natuurgeneesmiddelen, waaronder westerse fytotherapie, Chinese kruiden, homeopathie, Bach bloesems en frequentiemiddelen.
Het Ilperveld Praktijk voor Holistische Diergeneeskunde.
Samengesteld door dierenartsen met veel kennis en ervaring op het gebied van rauw voeren van katten en honden. Rauwe voeding leidt tot een betere vertering en hogere opname van voedselbestanddelen en daardoor minder afval producten.Het lichaam van uw hond of kat functioneert beter en heeft meer weerstand.

Contacteer ons