Meer resultaten voor integrale geneeskunde

 
integrale geneeskunde
Integrale geneeskunde: een mens bestaat uit meer dan botten en spieren.
Deze term klinkt wat ouderwets en men spreekt nu ook over lifestyle geneeskunde en integrale geneeskunde. Maar de essentie is nog steeds om met natuurlijke middelen en maatregelen gezonder en vitaler te worden. Verder als Arts voor Integrale Geneeskunde AVIG: een completere analyse en behandeling van klachten.
integratieve psychotherapie
Wat is integrale geneeskunde/Integrative Medicine? Vakblad Natuurlijke Integrale Gezondheidszorg.
In 1955 gaf sociaal geneeskundige Arie Querido de volgende definitie van integrale geneeskunde: een geneeskunde die poogt het beeld van de zieke mens, dat aanvankelijk in fragmenten uiteenvalt, weer samen te voegen, teneinde de vraag te kunnen beantwoorden of en in hoeverre het geïntegreerde beeld tot andere vraagstellingen en andere mogelijkheden van beantwoording kan leiden dan de beschouwingen van de onderdelen zou doen verwachten.
vergoeding
Integrale geneeskunde Integraal Medisch Centrum.
Maak een Afspraak. In het IMC worden reguliere en alternatieve therapieën en geneeswijzen doelbewust samengebracht, om te komen tot een integrale geneeskunde. Hierin kennen wij een aantal uitgangspunten.: De mens als totaal staat centraal. Het IMC behandelt geen ziekte, maar mensen met een aandoening.
slotenmaker tilburg
Integrale Geneeskunde.
Het integrale aspect heeft anderszijds óók betrekking op ons streven naar een geneeskunde waarbij er een meer omvattende samenwerking bestaat tussen de diverse richtingen in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. De methoden die wij overwegend gebruiken worden doorgaans tot de alternatieve of complementaire geneeskunde gerekend.
klaarkomen uitstellen
Wat is integrale geneeskunde? C.E.A.M. Gerritse arts.
10 november 2010. Onder integrale geneeskunde vallen vormen van geneeskunde die aanvullend op reguliere geneeskunde kunnen worden ingezet. De bekendste hieronder zijn homeopathie, acupunctuur, orthomanuele en anthroposofische geneeskunde. De Engelse term voor integrale behandelwijzen is CAM: Complementary and Alternative Medicine.
bol.com Medicine in Netherlands Integrative medicine, Corwin Rooyen 9789020212013 Books.
Where are you looking for? In which category? Bags Travel Luggage. Terug naar Nederlands. Stay cool Action books Building supply deals Sales Everything for your holiday. back to home page. Geneeswijzen in Nederland Integrale geneeskunde. Author: Corwin Aakster. Write a review.
Natuurgeneeskunde.
Natuurgeneeskunde is de oudste vorm van geneeskunde, die van een heel ander mensbeeld, dus ook ziektebeeld uitgaat dan de reguliere, officiele geneeskunde. De arts voor integrale geneeskunde benadert ziekte en gezondheid vanuit een holistische visie. Hierbij wordt gezocht naar de oorzaaken van uw klachten, waarbij z owel licham elijke, geestelijke als ook emotionele factoren betrokken worden.
Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde De AVIG de AVIG.
De Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde AVIG werkt nauw samen met het Platform Integrale Gezondheidszorg Platform IG, onder andere door goede informatie over de mogelijkheden van aanvullende vormen van geneeskunde via de website www.wijzernaargezondheid.nl, maar ook door andere activiteiten en gezamenlijk acties richting verzekeraars, politiek en overheidsinstanties.

Contacteer ons