Meer resultaten voor holistische visie

 
holistische visie
Holistisch 6 definities Encyclo.
Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.
adwords search
Holistische visie: eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Spirit.
Holistische visie: eenheid tussen lichaamzielgeest. Wij werken vanuit een holistische visie en missie, waarbij iedere mens uniek is en zelf richting en betekenis aan zijn leven kan geven. Als mens kunnen we er bewust voor kiezen onze levensweg te gaan in harmonie met onze essentie en met anderen.
dikker
Holisme Wikipedia.
Een goed voorbeeld daarvan is semantisch holisme dat stelt dat de betekenis van elk individueel woord of iedere zin enkel kan begrepen worden via zijn relaties tot het groter deel van de taal, tot zelfs de taal in zijn geheel. In de filosofie van de geest wordt in een holistische opvatting een mentale toestand beschreven aan de hand van haar relaties tot andere mentale toestanden.
slotenmaker wassenaar
Holistische visie Therapie in Nijmegen door Thea van Kortenhof-Wijtman.
Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik lichaam en geest zie als onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus als je met een lichamelijk probleem komt zullen we mede kijken naar de psychische achtergronden en als je met een psychisch probleem komt zullen we ook kijken naar de gevolgen van dat probleem of die levensvraag voor je lichaam.
klaarkomen uitstellen
Holistische visie.
De mens wordt in de holistische zienswijze als een heelheid beschouwd van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, sociaal en spiritueel. Een verstoring van één van deze niveaus heeft daarmee dan ook gevolgen voor de andere niveaus. Bij de holistische visie staat tevens centraal dat elk mens uniek is en iedereen zijn/haar eigen behoeften heeft.
Holistisch: wat betekent dat? Maat in Balans.
Vanuit de Holistische visie kijkt men naar de mens als geheel en naar alle relevante factoren die van invloed zijn op het menselijk gedrag. Dus naar de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele kanten van de mens. Holisme komt van het Griekse woord Holos dat wereld betekent.
holistische visie op gezondheid Natuurgeneeskunde Vught.
Deze visie op het leven is in deze moderne tijd over het algemeen verloren gegaan omdat de spirituele dimensie niet meer past in onze logica van denken. Maar er is een toenemend bewustzijn dat de gezondheid van de mens bepaald wordt door het bewustzijn, de spirit of geest.
Massage vanuit een holistische visie Lidy van DijkLidy van Dijk.
Wie ben ik? Massage vanuit een holistische visie. Massage vanuit een Holistische visie. Met holistisch wordt bedoeld een geheel. Je hebt als mens niet alleen een fysiek lichaam, maar ook je eigen gevoelens, je emoties, je gedachten, verlangens, overtuigingen en relaties.
Wat is holisme?
Een holistisch psycholoog herkent dat alles met elkaar verbonden is. Een holistisch psycholoog heeft een holistische visie; hoe deze visie zich precies uit, kan van persoon tot persoon variëren. Zo heb ik met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog een holistische visie en de insteken dat; Jouw lichaam, emoties en gedachten met elkaar samenwerken.

Contacteer ons