Over ons

Ellen van der Voort

Sinds 1 februari 2016 is Ellen gaan werken op een locatie aan huis. Haar website: http://www.ellenvandervoort.nl/

 

An van Veen

Als kind al druk doende met kruiden en planten ben ik via mijn artsenopleiding in Utrecht (1983-1990), een assistentschap chirurgie en  verloskunde, terecht gekomen in een groot internationaal artsen-opleidingscentrum voor Homeopathie in Hechtel, België (1992-1997).

Daar heb ik alle facetten van het homeopathisch-arts-zijn een stevig fundament kunnen geven. Sindsdien heb ik de homeopathie via diverse nationale en internationale seminars en stages verder vorm gegeven. De laatste 10 jaar maak ik steeds meer selectief gebruik van aanvullende therapievormen zoals bijvoorbeeld orthomoleculaire geneeskunst. In mijn praktijk maak ik gebruik van een uitgebreide anamnese,  en aanvullende diagnostische onderzoeken, zoals bijvoorbeeld bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek en/of regulatie thermografie, om zo een grondig behandelplan te kunnen opstellen. Als dit aangewezen is verwijs ik terug naar de huisarts of behandelend specialist.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse en Belgische beroepsvereniging voor homeopathische artsen (AVIG/VHAN en de UNIO Homeopathica Belgica), ANTTT (Artsen voor Niet Toxische Tumor Therapie, http://www.anttt.nl/).