Op zoek naar holistisch synoniem?

 
holistisch synoniem
Holisme Wikipedia.
7 Verder lezen. Het woord, samen met het bijvoeglijke naamwoord holistisch, werd ingevoerd door Jan Smuts 1 in de vroege jaren 1920. De Zuid-Afrikaanse militair en staatsman Smuts definieerde holisme als De" tendens in de natuur gehelen te vormen die groter zijn dan de som der delen door creatieve evolutie.
adwords search
Holistische en multidisciplinaire benadering // Ter Heide. Ter Heide Holistische en multidisciplinaire benadering.
We hebben aandacht voor alle levensdomeinen en focussen op zijn mogelijkheden, vaardigheden, persoonlijke autonomie in plaats van op zijn beperkingen. Het eenzijdig benaderen van onze bewoners vanuit één invalshoek is voor ons synoniem aan afnemende kwaliteit of minder goede ondersteuning.
extensions zetten limburg
Synoniem van holistisch.
synoniem holistisch synoniemenwoordenboek, Helpen het mysterie encyclopedie voor kruiswoordraadsel holistisch, Encyclopedie holistisch jargon uitdrukking, Betekenis van holistisch, was ist holistisch, holistisch spellingholistisch, middelen, ander woord voor holistisch, holistisch Kruiswoordraadsel woordenboek aids, holistisch lexicon en woordenlijst, holistisch uitleg, Hoe spel holistisch.
bosch professional
Synoniemen van holistisch; ander woord voor holistisch synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. Wel zijn er 9 woorden gevonden die weinig letters verschillen van holistisch.: dualistisch, egoïstisch, elastisch, elliptisch, plastisch, realistisch, sadistisch, snobistisch, sofistisch. Je zoekopdracht is bewaard, zodat kan worden onderzocht of holistisch bij een volgende aanvulling met passende synoniemen kan worden opgenomen.
wikkelfolie
Holistisch centrum voor Mensontwikkeling en Spiritualiteit Spirit.
Wat is de betekenis van tweelingzielen? Toen de mens zich ooit als een vlam, als een vonkje van de Schepper losmaakte, was hij twee-in-één, en deze twee delen vulden elkaar volmaakt aan: elk was de perfecte tegenpool van de ander.
Nederlandse synoniemen van holistisch, ander woord voor holistisch.
Puzzelomschrijvingen van holistisch in het puzzelwoordenboek.: Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Betekenis Holistisch.
Wat betekent Holistisch? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord Holistisch. Je kunt ook zelf een definitie van Holistisch toevoegen. Holistisch is wanneer we iets bekijken als geheel. We kunnen onze maatschappij op een holistische manier beschouwen wanneer we naar alle facetten kijken waaruit ze is opgebouwd.
Het wijze lijf Holistische visie.
De woorden holisme en holistisch komen van het Griekse woord holos, dat heel betekent. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn.
Wat is holisme?
Iemand die een holistisch leven wil hebben, is zich er bewust van dat alles in verbinding met elkaar staat. Zon iemand zal bijvoorbeeld bewust afval scheiden en bewust gezond eten, om niet alleen zichzelf maar ook het milieu en dieren te ondersteunen.

Contacteer ons