Meer resultaten voor holistisch psycholoog

 
holistisch psycholoog
Wat is holisme?
Een holistisch psycholoog herkent dat alles met elkaar verbonden is. Een holistisch psycholoog heeft een holistische visie; hoe deze visie zich precies uit, kan van persoon tot persoon variƫren. Zo heb ik met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog een holistische visie en de insteken dat; Jouw lichaam, emoties en gedachten met elkaar samenwerken.
psycholoog amsterdam noord
Welkom bij Asterisa. Welkom bij Asterisa.
Bekijk jouw winkelwagen. Leven in de vijfde dimensie en hoger. Praktijk voor Bewustwording en Innerlijke Groei van Marisa Evelo, holistisch psycholoog, nieuwetijdspsycholoog. Marisa is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, nieuwe tijd, multidimensionaliteit en mindfulness. Zij begeleidt mensen te leven vanuit vijf dimensionaal bewustzijnsniveau en hoger.
psycholoog leiden
Holistisch Psycholoog Miranda Visser Deventer Po10tial.
Een Holistisch psycholoog kan je helpen. Wanneer je last hebt van angsten, stress of andere klachten zit je vaak gevangen in de pijn en angst van het ego en in het hoofd. Dat is niet wie je bent, daarom voelt het ook zo naar.
slotenmaker zwolle
Opleiding spirituele psychologie School Of Life.
Het draagvlak dat door de docenten wordt geboden, heeft een bijzondere doorwerking op de vertrouwelijkheid in de groep. Iedereen krijgt voor zover die dat wilt veel ruimte om te zijn" en iedereen is daardoor in staat dat ook aan een ander te geven.
Holistisch psycholoog holistische psychotherapie Vind-een-Psycholoog.be.
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis. Therapie over het internet. Therapie via chat.
GZ Psycholoog Kim Wolterink Psycholoog Amsterdam.
relatietherapie depressie stress burnout verslavingsproblemen verlies rouwverwerking angststoornis traumaverwerking fobie mindfulness hsp emdr therapie creatieve therapie loopbaan en personal coaching. klacht over de behandeling kwalificaties tarief, vergoeding privacy welke klachten soorten psychologen vacature psycholoog. Psychologenpraktijk Taytelbaum wordt gewaardeerd met 8.8 sterren op basis van 78 reviews.
Psycholoog in Arnhem psychologenpraktijk van drs. Peter Krul.
In mijn werk combineer ik het beste uit twee werelden: Ik ben zowel regulier universitair opgeleid als psycholoog, alsook geschoold in Psychotherapie, holistisch Lichaamswerk en Energiewerk. Dimensies staat voor de balans en de samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van ons Mens zijn.
Mirjam Tjon: Psycholoog Amsterdam West PsycholoogNederland.org.
Klik hier voor meer info Psycholoog Amsterdam. Locatie Amsterdam, Overtoom 570. Brede kennis en ervaring op het gebied van hechting en relaties. Traumatische jeugd, onverwerkte emoties vanuit de jeugd. Burn-out en stressproblemen. Vanwege mijn achtergrond in de fysiotherapie en psychologie kijk ik naar de mens als geheel. Mijn aanpak is daarom holistisch; lichaam, geest en brein zijn verbonden.
Lisette Stok-Koch, psycholoog, psychotherapeut, cranio sacraal therapeut.
Sinds 1987 werk ik als psycholoog en ik ben een BIG geregistreerd GZ-psycholoog. In de ruim 25 jaar die ik werk heb ik uitgebreide ervaring opgedaan aan onder andere de VU in Amsterdam en het UMC ST Radboud in Nijmegen. Naast klinisch werk gaf ik onderwijs en deed ik onderzoek. Na een reis om de wereld met mijn gezin in 2005-2006 voelde ik dat ik het meest te bieden heb en me ook het best op mijn plek voel in de individuele gezondheidszorg. Een aantal ontwikkelingen in de organisatie van de gezondheidszorg in Nederland baren me zorgen. Vooral de marktwerking en het daaruit voortvloeiende vergoedingensysteem, waardoor mensen steeds meer gezien worden als economische eenheden. Een mens wordt als een productie-eenheid beschouwt, die goed of minder goed kan functioneren. Wanneer er een dysfunctie is, moet er op dat onderdeel een diagnose en behandeling worden ingesteld, volgens een wetenschappelijk bewezen stramien bij een gediplomeerd specialist. Mensen leren zichzelf in dit systeem ook steeds meer zien als een verzameling onderdelen in plaats van een heel mens, in wie alles met elkaar verbonden is. zie: www.zorgethiek.nu en mijn bijdrage daarin van 16 december 2013. Mijn mensvisie is holistisch.

Contacteer ons