Zoeken naar holistisch perspectief

 
holistisch perspectief
Holisme Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Ik heb er geen onderwijs over gehad en ik heb deze problemen nooit mogen onderzoeken of bespreken vanuit een holistisch perspectief. Sterker nog, de neiging om de gezondheidszorg eendimensionaal te bekijken, werd versterkt. Ik leerde alleen vanuit de medische dimensie naar mijn vak te kijken.
oude schaatsen
Holisme Wikipedia.
7 Verder lezen. Het woord, samen met het bijvoeglijke naamwoord holistisch, werd ingevoerd door Jan Smuts 1 in de vroege jaren 1920. De Zuid-Afrikaanse militair en staatsman Smuts definieerde holisme als De" tendens in de natuur gehelen te vormen die groter zijn dan de som der delen door creatieve evolutie.
kappersopleiding
Holistisch de betekenis volgens Redactie Ensie.
Holistisch betekenis definitie. Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.
slotenmaker den haag
De meerwaarde van biologische voeding in holistisch perspectief Orthofyto.
5 december 2017. De meerwaarde van biologische voeding in holistisch perspectief. 5 december 2017. Door: Geert Verhelst. Een gezondheidsbegeleider die opteert voor een holistische aanpak van gezondheidsproblemen, zal bij zijn voedingsadviezen zeker ook voor de heelheid of volwaardigheid van biologische voeding kiezen.
wikkelfolie
holistisch perspectief Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
zoals het leven altijd verandert, moeten we eigenlijk het holistisch perspectief bekijken een stap terugnemen, en de balans herzien. and as life always evolves, we kind of have to look at it holistically step back for a moment, and re-address the balance.
Holistisch denken in het Futuring Woordenboek Trendslator.
Een dokter die vanuit een holistisch perspectief redeneert, zal ook nadenken over de beste revalidatietechnieken, of de patiƫnt zichzelf nog kan verzorgen of dat er hulpmiddelen in moeten worden gezet, en over wat het betekent voor de partner of de werksituatie.
Betekenis Holistisch.
Wat betekent Holistisch? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord Holistisch. Je kunt ook zelf een definitie van Holistisch toevoegen. Holistisch is wanneer we iets bekijken als geheel. We kunnen onze maatschappij op een holistische manier beschouwen wanneer we naar alle facetten kijken waaruit ze is opgebouwd.
Holistisch, wat betekent dat eigenlijk? In een ander licht.
Een centrum waar wordt gewerkt vanuit een holistische visie. Wat betekent dat eigenlijk een holistisch visie? Op het internet heb ik de volgende omschrijving gevonden, waar ik me helemaal in kan vinden.: Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waaruit iets is opgebouwd.
Wat is de juiste mix? Een holistisch perspectief op collectieontwikkeling.
Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen. Wat is de juiste mix? Een holistisch perspectief op collectieontwikkeling. Geplaatst op 20-04-2017 in Bibliotheken.

Contacteer ons