Zoeken naar holistisch massagetherapeut

 
holistisch massagetherapeut
massagetherapeut - Cursus Klassieke Massage.
Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
massagetherapeut - Massage en Schoonheid.
020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl. Massage en Schoonheid. Massage en Schoonheid. Hét adres voor Thaise en Zweedse massages. Tevens voor al uw pedicure en manicurebehandelingen. Op onze tarieven pagina presenteren we u steeds de meest actuele tarieven.
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Voor wie is de massage cursus. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Kosten 5 daagse cursus Cursus Holistisch Energetische Massage.
extensions laten zetten arnhem
Marjolein Beunk Praktijk voor Holistische Massage Therapie in Zwolle.
Ook de M van een mensen-mens, want dat ben ik zeker. Dat zijn voor mij als holistisch alles staat in verbinding met alles massagetherapeut en voetreflextherapeut de mensen-mens weer een M om met respect, gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen samen met jouw op pad te gaan.
philips
Massagepraktijk Helder Holistisch Contact.
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Helder Holistisch. Gediplomeerd Holos massagetherapeut. Marianne van der Staaij. 1018 ZE Amsterdam. Telefoon 06-29422440 of 020-6256712. Op donderdag en vrijdag werk ik bij Centrum Bodywise op de Binnenkadijk 153. Een prachtige grote ruimte met veel licht, in de historische pakhuizen op het Entrepotdok in Amsterdam centrum.
stcw code meaning
Holistische massage: MassageKeuze.
Je lichaam, geest en je contact met de omgeving bepalen wie je bent. Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Een holistisch masseur richt zich op die punten en kan daarbij gebruik maken van een massage olie met etherische oliën.
wikkelfolie
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.
Holistische massage massagetherapie.
Holistisch massage heeft invloed op je huid, spieren en gewrichten, organen en processen in je lichaam. Naast ontspanning kan het je ook in contact brengen met vermoeidheid, pijn of onbalans en bewuster maken van dat wat er onder ligt. De behandeling is een aandachtige rustige deel-massage van 75 minuten inclusief gesprek en is per 1 maart 2017 60. Ik zie de mens als één geheel holistisch.
Bijzondere massage in Zoetermeer Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer.
Het is de persoonlijke aandacht en het contact dat ik maak met mijn cliënten waarmee de massagepraktijk zich onderscheidt van andere praktijken. Cliënten voelen zich hier veilig, vertrouwd, gezien en gehoord. Dat maakt een massagebehandeling bij Lichaamstaal compleet en bijzonder.
Home Praktijk voor holistische massage De Spiegeling.
Ellen behandelt me altijd enorm vriendelijk, ze is aardig en begripvol en ook erg geinteresseerd in wat mensen bezighoudt en dwars zit. Zo heb ik haar ervaren tijdens haar massages en daardoor heb ik mij tijdens altijd in zeer deskundige handen gevoeld.
Persoonlijke groei door coaching en massage.
Met een combinatie van coaching, energetische therapie en massage geef ik je snel verlichting. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is oneindig. We vinden het heel gewoon dat een wondje vanzelf geneest en een verkoudheid meestal maar een paar dagen duurt.

Contacteer ons