Resultaten voor holistisch kindercoach

 
holistisch kindercoach
Wie ben ik Zo in je flow.
De opleiding tot Holistisch KinderCoach kwam al snel op mijn pad en ik ervaarde al snel: Dit is wat ik wil en wat bij mij past! Na het afronden van mijn opleiding in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten onder de naam Zo in je Flow.
Rijles
Nieuw! Cursus Kindercoaching met Anne Marie van Bilsen De Ondernemersschool.
Anne Marie is holistisch kindertherapeute en heeft haar eigen praktijk De Regenboog waarin ze kinderen en hun ouders begeleidt op hun pad naar een evenwichtig leven. Haar jarenlange opgebouwde kennis en ervaring geeft ze nu maar al te graag door aan haar gemotiveerde studenten! De opleiding tot Gezins en Kindercoach is geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met kinderen en op zoek is naar meer informatie en kennis.
slotenmaker den haag
Unieke Holistische Opleiding.
Holistisch, sensitief, coaching. Leer een kind te begeleiden en. help een kind te worden wie hij/zij is. Kom naar de open dag en download de brochure. De eerstvolgende open dag is gepland op 13 december 2018 en 5 januari 2019. Bezoek de open dag Download de brochure. Hier vind je informatie over onze korte en bondige opleiding tot Energetisch kindercoach.
GPS
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
ISO-9001 certificaat
Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder Volledig geaccrediteerde opleiding holistisch gezins en kindertherapie.
Waarom juist deze opleiding tot holistisch gezins en kindertherapeut? Wat maakt deze opleiding zo uniek? De opleiding is absoluut een waardevolle investering in je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En daarnaast natuurlijk ook in je eigen toekomst als holistisch therapeut.
HOLISTISCH KINDERCOACH Wauw! Vandaag. Kinderpraktijk Inmind Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Gezins en Kindercoaches Dreamchild.
Elke gediplomeerde Gezins en Kindercoach op deze pagina heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag gevolgd bij DreamChild. Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de onderstaande coaches en therapeuten gewaarborgd blijft.
Teletips @ Holistische Kindercoach Plu YouTube.
Holistisch komt van het Griekse woord Holos dat Heel betekent. Bij Plu werken ze op een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Voor meer informatie over holistische kindercoaching ga je naar: http//www.kindercoach-plu.com.: Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Kindercoach Hartelief sfeerimpressie Duration: 344.
De opleiding Opleiding kindercoach plus.
Opleiding Kindercoach Plus. Verdiepings opleiding holistisch kindercoach. Als coach krijg je steeds meer op je pad en word je naar mate je meer coacht steeds meer uitgedaagd op intensievere casussen. Coaching is een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om het vak op een professionele wijze uit te voeren is het belangrijk dat je blijft ontwikkelen.

Contacteer ons