Meer resultaten voor ARTS HOLISTISCHE

 
ARTS HOLISTISCHE
Holistische geneeskunde Dr. Van Elslander.
Daar hebben we het meer specifiek over hoe optimaal de krachten aan te wenden die ons in de natuur aangeboden worden. We leren van elkaar! Als huisarts krijg ik het privilege van een holistische kijk op de gezondheid van de individuele persoon.
webdesign
CVHG Centrum Voor Holistische Geneeskunst.
Bertil de Klyn, Arts, is lid van. AVIG en KNMG. BIG registratie: 99022085801. Chirurgie en gynaecologie ged. Huisarts geweest gedurende 15 jaar. Praktijk voor natuurgeneeskunde en NTTT sinds 1990. Opgeleid in antroposofische geneeskunst, homeopathie, acupunctuur, orthopedische geneeskunde en natuurgeneeskunde. Actief in onderzoek sinds 2006. Copyright 2001 2018 CVHG.nl Centrum Voor Holistische Geneeskunst Sitemap Contact.
backlinks
Elfde holistische arts sterft onder mysterieuze omstandigheden: een overzicht NineForNews.nl.
Homepagina Buitenland Elfde holistische arts sterft onder mysterieuze omstandigheden: een overzicht. Elfde holistische arts sterft onder mysterieuze omstandigheden: een overzicht. in Buitenland 22 september 2015 0730: 0 7831, Bekeken. De holistische oncoloog Mitchell Gaynor uit New York City is overleden.
SEO Page Optimizer Nederland
Praktijk en Apotheek voor Holistische Diergeneeskunde: Dierenartsenpraktijk Bio Mentor.
Wat is Holistische Geneeskunde? Holistisch Gezond.
Holistische geneeskunde gaat ervan uit dat je zelf verantwoordelijk bent voor het onderhouden van je staat van gezondheid. In deze visie worden mensen die ziek zijn niet als slachtoffer gezien, maar als strijder, tegen de factoren die ziekte een kans geven.
Holistische geneeskunde.
Een arts die op holistische wijze te werk gaat, gaat er vanuit dat een patint deel uitmaakt van een geheel en dat de oorzaak van ziekte niet alleen te vinden is bij een virus, bacterie, microbe of een slecht werkend orgaan.
Antroposofische geneeskunde en artsen NVAA.
Zoek een antroposofische arts. Visie op ziekte. Ziekte kan worden gezien als onderdeel van ieders unieke ontwikkelingsproces en na een goede afloop voel je je eerder beter herboren dan weer de oude. De antroposofische gezondheidszorg richt zich ook op de gezonde mens die gezond wil blijven. Goede voeding en beweging horen daarbij, net als bijvoorbeeld de zorg voor een beter milieu en voldoende rust. Een overzicht van de beschikbare literatuur over werkzaamheid, nut, kosten en veiligheid van de antroposofische geneeskunde staat in: G. Albonico 2006 Anthroposophic medicine. Schattauer Verlag, Stuttgart-New York. Bij Links en literatuur kunt u een samenvatting van dit boek downloaden. Antroposofische artsen behaalden hun artsendiploma aan een Nederlandse universiteit en hebben zich daarna gespecialiseerd in de antroposofische geneeskunst. Zij verruimen de reguliere geneeskunde tot een meer holistische benadering van de mens, met aandacht voor lichaam, ziel en geest.
430 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland.
Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Oosteinde Walborg Kliniek. Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Compass Integrative Medicine. Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Miriam Schumacher, arts, Praktijk voor Integrale Geneeskunde. Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Praktijk Oosterbosch, orthomanueel arts. Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Praktijk voor acupunctuur L.G.
Holistische Geneeskunst.
In het centrum voor holistische geneeskunst wordt gebruik gemaakt van meerdere vormen van geneeskunde, zowel regulier als complementair CAM. Natuurgeneeskunde ofwel terreingeneeskunde is de meest toegepaste methode. Het is in principe geschikt voor elke ziekte, maar in onze praktijk worden in het algemeen chronische ziekten behandeld, die regulier niet effectief of slechts ten dele behandeld konden worden, zodat de ene ziekte leidde tot andere ziekten of symptomen. De benadering hangt af van het ziektegeval en kan fysiek, psychologisch, mentaal en energetisch zijn. Reguliere geneeskunde vormt altijd de basis, complementaire behandelingen worden gegeven om tot de kern te geraken. Zo nodig wordt verwezen naar andere hulpverleners met specifieke vaardigheden op psychologisch of energetisch gebied. Er worden in de praktijk diverse laboratorium onderzoeken gedaan zie onderzoeken en er wordt onderzoek aangevraagd bij algemene zowel als bij gespecialiseerde laboratoria. Er wordt in de meeste gevallen contact gelegd met de huisarts en zo nodig met de voorgaande zorgverleners. BR de Klyn, arts voor natuurgeneeskunde en NTTT.

Contacteer ons